Ποιοι Είμαστε

Το White in Athens δεν είναι ένα καινούργιο brand. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση , η οποία ξεκίνησε το 2000 στο Παγκράτι, ως Foka Collection. Με το πέρασμα των χρόνων και αλλάζοντας οι επιρροές τόσο στο desing, όσο και στις τάσεις της μόδας, καθώς και η δημιουργία του brand White in Paros από μέλος της οικογένειας, μας οδήγησε στην αλλαγή τόσο του ονόματος, όσο και του ύφους του φυσικού μας καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στο Παγκράτι, στον αριθμό 40 της Χρεμωνίδου.

Ξεκινήσαμε ως ένα μικρό κατάστημα κοσμημάτων, για να φτάσουμε τα τελευταία χρόνια να κατασκευάζουμε τα δικά μας κοσμήματα, σε εργαστήριο στην Αθήνα, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Έχουμε καταφέρει να διατηρούμε την ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις τάσεις που επικρατούν.

Σήμερα, έπειτα από πολλά χρόνια λειτουργίας του καταστήματος μας και εμπειρίας μας πάνω στο κόσμημα, σας καλοσωρίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας, ώστε να δείτε όλη τη συλλογή μας. Κυρίως κοσμήματα από αςήμι 925ο , καθώς και από διάφορους Έλληνες σχεδιαστές και brand.

about us

Η δημιουργία και η επιστήμη σε πλήρη αρμονία αντανακλούν την αισθητική των κοσμημάτων μας

Γραμμές λιτές, κυρίως εμπνευσμένες από την φύση, τη θάλασσα με χρώματα όπως το μπλε του ουρανού, το κόκκινο της φωτιάς και το λευκό του φωτός, αναδεικνύουν την θηλυκότητα των γυναικών.

Το ανήσυχο πνεύμα, μέσα από την ελευθερία δημιουργεί τολμηρούς συνδυασμούς με συνέπεια την ανάδειξη της εσωτερικής ομορφιάς.

Σκουλαρίκια

Στο παρελθόν τα σκουλαρίκια έχουν χρησιμοποιηθεί σαν σύμβολο δουλείας αλλά και σαν προστασία για την αρνητική ενέργεια. Σήμερα χρησιμοποιούνται για λόγους καλαισθησίας, συμβολικά όμως αποτελούν δαχτυλίδια που φοριούνται στα αυτιά. Στην Ιταλία οι γυναίκες φορούσαν σκουλαρίκια από κοράλλι για να προστατευθούν από το κακό μάτι.

Κολιέ

Το κολιέ είναι ένας μεγάλος κύκλος που φοριέται στο λαιμό κι έρχεται κοντά στην καρδιά. Η χρήση του και η δύναμη του είναι ίδια με των δαχτυλιδιών, αφορούν όμως τα θέματα που σχετίζονται με την καρδιά όπως η συναισθηματική ζωή, η συναισθηματική κατάσταση, η σχέση, η έλξη, η αγάπη και οι προσδοκίες. Για τη μεταφυσική, η δύναμη των λίθων γίνεται ισχυρότερη όταν αυτοί είναι φορεμένοι σε κολιέ.