Το whiteinathens.gr αποδέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα whiteinathens.gr συνεργάζεται με την Alpha Bank για υπηρεσίες πληρωμής χρεωστικών/ πιστωτικών καρτών. Η πληρωμή με πιστωτικές κάρτες είναι ένας απόλυτα ασφαλής τρόπος πληρωμής για τους πελάτες μας. Το whiteinathens.gr δεν θα γνωρίζει ποτέ τα στοιχεία της κάρτας ή του λογαριασμού σας. Αυτές οι πληροφορίες θα μεταφερθούν από εσάς χρησιμοποιώντας κρυπτογραφημένη σύνδεση στην Alpha Bank μέσω των ασφαλών συστημάτων συναλλαγών της τράπεζας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα, πρέπει να είστε παρών για να λάβετε την παραγγελία σας και να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τρίτος δεν επιτρέπεται να παραλάβει την παραγγελία. Αυτό ισχύει επίσης όταν κάνετε μια παραγγελία για λογαριασμό μιας εταιρείας. Σε αυτήν την περίπτωση, η κάρτα πρέπει να είναι εταιρική και να αναφέρει το όνομα του παραλήπτη. Κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς θα συναφθεί μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά πληρωμής σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το ηλεκτρονικό κατάστημα whiteinathens.gr με την Alpha Bank . Η τραπεζική μεταφορά είναι ένας απολύτως ασφαλής τρόπος πληρωμής. Οι πελάτες μας, θα λάβουν τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού και περισσότερες πληροφορίες για τη συναλλαγή μέσω email, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Η παραγγελία δεσμεύεται έως και 3 εργάσιμες ημέρες.
Παρακαλούμε μετά την κατάθεση χρημάτων να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η πληρωμή μέσω e-mail στο whiteinathens.gr είτε τηλεφωνικά στο 2107567768

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:
ALPHABANK:
Δικαιούχος: Φωκά Αγγελική
GR2701 4032 2032 2002 1010 68606

PayPal

Το whiteinathens.gr συνεργάζεται επίσης με το PayPal. Η πληρωμή μέσω PayPal είναι ένας απόλυτα ασφαλής τρόπος πληρωμής για τους πελάτες μας. Το whiteinathens.gr δεν θα γνωρίζει ποτέ τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Για να πληρώσετε την παραγγελία σας, θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα PayPal χωρίς καμία επαφή σε καμία περίπτωση με τα δεδομένα και τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal, πρέπει να είστε παρών για να λάβετε την παραγγελία σας και να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τρίτο μέρος δεν επιτρέπεται να λάβει την παραγγελία. Αυτό ισχύει επίσης όταν κάνετε μια παραγγελία για λογαριασμό μιας εταιρείας. Κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς θα συναφθεί μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά πληρωμής σας.

Νόμισμα συναλλαγής

Οι μεταφράσεις νομισμάτων λειτουργούν ως οδηγός. Όλες οι συναλλαγές ολοκληρώνονται σε Ευρώ (€).